EGÉSZSÉGTUDATOS FINOMSÁGOK
PILLANATOK ALATT

Csokis - mogyorós karamell krémes kása
Pillanatok alatt elkészíthető és fantasztikusan finom!!!
Hozzávalók:
-15-17 db magozott datolya
-5 ek kókuszkrém
-1 tasak Vitálnasi kakaós mogyorókrémes kása
-50 ml növényi tej
-1 db banán
Díszítésnek: mandula, mogyoró
Elkészítés:
A karamell krémhez a datolyákat fél óráig meleg vízben áztatjuk, majd a kókuszkrémmel együtt aprító gépbe rakjuk és krémesre daráljuk.
A Vitálnasi kását felöntjük 50 ml meleg növényi tejjel és állni hagyjuk. Közben a banánt felkarikázzuk. Utána csinos pohárkába, rétegezve összeállítjuk a desszertet. Alulra jön egy réteg Vitálnasi kása, majd néhány szelet banán karika, erre teszünk pár kanál karamell krémet, majd megint pár szelet banán karika következik és jöhet újra a csokis kása. Mindezt addig folytatjuk, míg a pohár meg nem telik. Tetejét mandulaszirommal és mogyoróval díszítjük.
Hogy a reggel jól induljon!-)

Karácsonyi gyümölcskenyér
Vitálnasi módra:-)

Hozzávalók:
1 tasak Vitálnasi Almás fahéjas kása és bögresüti
1 db M-es tojás
2 ek kókuszkrém
1 ek olvasztott kókusz olaj
1 csipet mézes fűszerkeverék
1/2 tk eritrit (édesszájúaknak:-)
8-10 szem mazsola
2-3
szem dió apróra darabolva
Díszítésnek: datolya szirup, és kókuszkrém hab
A tojást, a kókuszkrémet és az olajat egyenletesen összekeverjük. A mézes fűszerkeveréket elkeverjük a kásával és az eritrittel, utána hozzáadjuk a tojásos keverékhez. Majd kevergetés közben beleszórjuk a diót és a mazsolát.
A keveréket a forma 2/3 részéig töltjük és 175 fokra előmelegített sütőben 17-20 percig sütjük.
Datolyasziruppal és kókuszkrém habrózsákkal díszíthetjük!
Vitalitással teli!
PALEO | VEGÁN | ROSTBAN GAZDAG | NATÚR